Jedinstven Ručno tkani Izdržljiva vuna

RoseKelim Tepih
168x395 cm

920 
60%
2.301 
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 920 
(Trgovački porez uključen)
Samo 1 na zalihi

Brza isporuka: 3 - 5 radna dana

Besplatni povrati

Boje na tepihu mogu izgledati drugačije ovisno o kutu gledanja.

RoseKelim Tepih tepih iz Moldavija.

Ćilimi Rose su proizvedeni u Moldaviji i u sjevernom dijelu Turske. Ovi tepisi su satkani sa posebnom tehnikom koja im daje tanju i prikrivenu kvalitetu. Ćilimi Rose su stari tepisi, čak i do 50 godina stari, zbog čega su i rijetkost. Dizajni su tipično u velikim cvjetovima u svijetlim bojama s tamnom pozadinom.

Više o ćilimima pročitajte ovdje...

Pogledajte filmski isječak o Ćilim

Izdržljiva vuna  Izdržljiva vuna

Vuna je prirodno tekstilno vlakno i jedan je od najtraženijih materijala za izradu tepiha. Vuneni tepisi vrlo su izdržljivi i savršeno otporni na svakodnevno trošenje i habanje. S prirodnim efektom odbijanja nečistoće, jednostavna je za održavanje. Otporna je i na vatru i obično zadržava svoj oblik tako da je flor uvijek podignut.

Pitanja?

Ne ustručavajte se pitati nas!
Ostvarite 15% popusta

Prijavite se sada i ostvarite 15% popusta na svoju sljedeću narudžbu*, tjedne e-poruke s ekskluzivnim pristupom ponudama, najnovijim trendovima i novostima o proizvodima.

Za informacije o tome kako postupamo s vašim podacima, provjerite naša pravila privatnosti. Možete odjavi pretplatu bilo kada. *Popust se može iskoristiti za jednu kupnju tijekom 60 dana nakon prijave na Newsletter. Vrijedi za sve proizvode, uključujući i snižene artikle. Ne može se kombinirati s drugim kodovima za popust.