Anti Slip, Non-woven Dodatak za prostirke
180x290 cm

65 
(Trgovački porez uključen)

Brza isporuka: 3 - 5 radna dana

Besplatni povrati

Specifikacije

ID tepiha CVD24964
Točke po m2 0
Debljina ≈ 3 mm
Veličina 180x290

Anti Slip, Non-woven Dodatak za prostirke

Neklizajući tepih debljine 2-3 mm koji je pogodan za sve tepihe sklone koji kližu na podu. Protuklizna podloga štiti pod, drži tepih na mjestu i omogućuje ugodnije i udobnije hodanje. Naš protuklizni tepih funkcionira na svim vrstama podova, čak i onima s podnim grijanjem. Protuklizna podloga se lako može izrezati na željenu veličinu, a možete kombinirati i nekoliko kako biste pokrili veću površinu ako je potrebno. Perivo u perilici za rublje na 30 stupnjeva.

Tepih na slici samo ilustrira kako je protuklizna sprava postavljena ispod tepiha, ali nije uključena u kupnju.

Standard 100 tvrtke Oeko-Tex ®

Ovaj je tepih certificiran prema STANDARDU 100 od strane OEKO-TEX®, globalno ujednačenog i neovisnog sustava ispitivanja i certificiranja tekstila. Certificiranje znači da gotov proizvod ne sadrži opasne kemikalije.

Pitanja?

Ne ustručavajte se pitati nas!Ostvarite 15% popusta

Prijavite se sada i ostvarite 15% popusta na svoju sljedeću narudžbu*, tjedne e-poruke s ekskluzivnim pristupom ponudama, najnovijim trendovima i novostima o proizvodima.

Za informacije o tome kako postupamo s vašim podacima, provjerite naša pravila privatnosti. Možete odjavi pretplatu bilo kada. *Popust se može iskoristiti za jednu kupnju tijekom 60 dana nakon prijave na Newsletter. Vrijedi za sve proizvode, uključujući i snižene artikle. Ne može se kombinirati s drugim kodovima za popust.