Dopustite našem dizajneru interijera da vam pomogne odabrati pravi tepih!

Svoju smo uslugu za klijente nadopunili profesionalnim dizajnerom interijera koji vam stoji na usluzi. Trebate samo odgovoriti na nekoliko jednostavnih pitanja i poslati nam sliku prostorije u koju želite postaviti tepih.

Odabrali smo nekoliko prikladnih tepiha i poslali vam sažetak u e-poruci. Usluga je besplatna, a kupnja nije obvezna. Naš će vam dizajner interijera odgovoriti na poslani zahtjev na engleskom ili na švedskom, ovisno o tome što vam odgovara.

Odaberite sliku

Ispustite datoteku ovdje ili kliknite za prijenos.
x Metri

Kako bismo pronašli tepih prave veličine, važno je znati dimenzije prostorije. Može biti teško procijeniti točne dimenzije samo s fotografije.

Morate unijeti valjanu e-adresu.

Ostvarite 15% popusta

Prijavite se sada i ostvarite 15% popusta na svoju sljedeću narudžbu*, tjedne e-poruke s ekskluzivnim pristupom ponudama, najnovijim trendovima i novostima o proizvodima.

Za informacije o tome kako postupamo s vašim podacima, provjerite naša pravila privatnosti. Možete odjavi pretplatu bilo kada. *Popust se može iskoristiti za jednu kupnju tijekom 60 dana nakon prijave na Newsletter. Vrijedi za sve proizvode, uključujući i snižene artikle. Ne može se kombinirati s drugim kodovima za popust.