Dobrodošli u CarpetVistinu prostoriju za medije!

Da li ste novinar ili bloger i želite iskoristiti informacije ili sliku s naše internetske stranice ili s Enciklopedije tepiha? Možete nam se obratiti na press@rugvista.comako imate bilo kakvih pitanja o našim proizvodima (porijeklo, proizvodnja, itd.) ili želite slike u visokoj rezoluciji određenog tepiha iz naše galerije slika.

Smjernice za korištenje naših slika:

· Kao bloger ili novinar naše slike ili informacije možete slobodno koristiti ako u svom članku imate poveznicu na internetsku stranicu CarpetVista i ako navedete kao izvor intrnetsku trgovinu CarpetVista.
· Naše slike ne smijete koristiti u komercijalne svrhe bez našeg pristanka i odobrenja.
· Slike možete obrezati, ali ih ne smijete mijenjati.
· Čak možemo izraditi potpuno nove slike za novinare i poznatije blogere na vaš zahtjev.

Galerija slika internetske trgovine CarpetVista

Ostvarite 15% popusta

Prijavite se sada i ostvarite 15% popusta na svoju sljedeću narudžbu*, tjedne e-poruke s ekskluzivnim pristupom ponudama, najnovijim trendovima i novostima o proizvodima.

Za informacije o tome kako postupamo s vašim podacima, provjerite naša pravila privatnosti. Možete odjavi pretplatu bilo kada. *Popust se može iskoristiti za jednu kupnju tijekom 60 dana nakon prijave na Newsletter. Vrijedi za sve proizvode, uključujući i snižene artikle. Ne može se kombinirati s drugim kodovima za popust.