Hamadan
Do 40% Popusta
Hamadan
-
Odabrani filtri
loading
Stranica od 3
268 tepiha
Hamadan – do <b>40%</b>

Hamadan – do 40%

Pozivanje baštine i rukotvorina u vaš dom djeluje poput osnovne note dobrog parfema – pruža sigurnost, toplinu i kvalitetu. Svojim jarkim bojama i kvalitetnom vunom ovi su tepisi svestrani i dugotrajni pratioci, jednako dobro pristajući uz skandinavski stil kao i eklektičan ili moderan interijer.

Svaki tepih je poput jedinstvenog umjetničkog djela, ručno tkanog rukama vještih obrtnika u selima regije Hamadan, Iran, koristeći tradicionalne tehnike koje se prenose generacijama. Poznati po svojoj izdržljivosti, ne morate dvaput razmišljati o njihovom postavljanju u prostore koji se mnogo koriste. Ukratko, to je klasika savršeno prilagođena modernom domu.

Ostvarite 10% popusta

Prijavite se sada i ostvarite 10% popusta na svoju sljedeću narudžbu*, tjedne e-poruke s ekskluzivnim pristupom ponudama, najnovijim trendovima i novostima o proizvodima.

Za informacije o tome kako postupamo s vašim podacima, provjerite naša pravila privatnosti. Možete odjavi pretplatu bilo kada. *Popust se može iskoristiti za jednu kupnju tijekom 60 dana nakon prijave na Newsletter. Vrijedi za sve proizvode, uključujući i snižene artikle. Ne može se kombinirati s drugim kodovima za popust.