Jedinstven Ručno tkani Izdržljiva vuna

Ćilim Patchwork Tepih
250x300 cm

1.975 
(Trgovački porez uključen)
Samo 1 na zalihi

Brza isporuka: 3 - 5 radna dana

Besplatni povrati

Boje na tepihu mogu izgledati drugačije ovisno o kutu gledanja.

Ćilim Patchwork Tepih tepih iz Perzija / Iran.

Ćilim pačvork tepisi proizvode se od starijih ručno tkanih ćilima. Ćilimi su bili izrezani na manje dijelove i ponovo sašiveni u novim dizajnima i veličinama. Boje i dizajni su u harmoniji i posebno odabrani. Prišivena je i stražnja strana. Ćilimi pačvork proizvode se od tepiha starih od 20 do 50 godina. Ćilimi su ravno tkani tepisi koje izrađuju nomadi na području južne Perzije. Tijekom tkanja koriste se posebne tehnike koje tepih čine tanjim i jako kvalitetnim.

Više o ćilimima pročitajte ovdje...

Pogledajte filmski isječak o Ćilim

Izdržljiva vuna  Izdržljiva vuna

Vuna je prirodno tekstilno vlakno i jedan je od najtraženijih materijala za izradu tepiha. Vuneni tepisi vrlo su izdržljivi i savršeno otporni na svakodnevno trošenje i habanje. S prirodnim efektom odbijanja nečistoće, jednostavna je za održavanje. Otporna je i na vatru i obično zadržava svoj oblik tako da je flor uvijek podignut.

Pitanja?

Ne ustručavajte se pitati nas!
Ostvarite 15% popusta

Prijavite se sada i ostvarite 15% popusta na svoju sljedeću narudžbu*, tjedne e-poruke s ekskluzivnim pristupom ponudama, najnovijim trendovima i novostima o proizvodima.

Za informacije o tome kako postupamo s vašim podacima, provjerite naša pravila privatnosti. Možete odjavi pretplatu bilo kada. *Popust se može iskoristiti za jednu kupnju tijekom 60 dana nakon prijave na Newsletter. Vrijedi za sve proizvode, uključujući i snižene artikle. Ne može se kombinirati s drugim kodovima za popust.