-
Odabrani filtri
loading
Stranica od 14
1648 tepiha
Patchwork / Vintage

Patchwork / Vintage

Patchwork tepisi se izrađuju od komada starih tepiha koji su izrezani i potom ručno sašiveni, sa šavom sa stražnje strane za dodatnu potporu. Obojeni vintage tepisi su turski tepisi čija se boja neutralizira prije ponovnog bojenja uzbudljivim novim bojama. Rezultat je tradicionalni dizajn tepiha spojen sa suvremenim štihom. B2B: Za veće narudžbe, možemo vam ponuditi tepihe po veleprodajnim cijenama u bojama, dizajnima i veličinama koje zatražite. Pošaljite nam e-poruku na b2b@carpetvista.se i recite nam što trebate.

Ostvarite 10 % popusta

Prijavite se sada i ostvarite 10 % popusta na svoju sljedeću narudžbu*, tjedne e-poruke s ekskluzivnim pristupom ponudama, najnovijim trendovima i novostima o proizvodima.

Za informacije o tome kako postupamo s vašim podacima, provjerite naša pravila privatnosti. Možete odjavi pretplatu bilo kada. *Popust se može iskoristiti za jednu kupnju tijekom 60 dana nakon prijave na Newsletter. Vrijedi za sve proizvode, uključujući i snižene artikle. Ne može se kombinirati s drugim kodovima za popust.