Jedinstven Ručno tkani Izdržljiva vuna

Ćilim Afghan Old Style Tepih
259x341 cm

865 
20%
1.082 
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 865 
(Trgovački porez uključen)
Samo 1 na zalihi

Brza isporuka: 3 - 5 radna dana

Besplatni povrati

Boje na tepihu mogu izgledati drugačije ovisno o kutu gledanja.

Ćilim Afghan Old Style Tepih tepih iz Afganistan.

Afganistanski stari ćilimi ručno su tkani u Turkmenistanu u sjevernom Afganistanu. Tepih se izrađuje u tradicionalnoj tehnici tkanja ćilima koristeći prirodne nijanse boja s geometrijskim simbolima i osmerokutima.

Više o Afganistanskim tepisima pročitajte ovdje...

Više o ćilimima pročitajte ovdje...

Pogledajte filmski isječak o Ćilim

Izdržljiva vuna  Izdržljiva vuna

Vuna je prirodno tekstilno vlakno i jedan je od najtraženijih materijala za izradu tepiha. Vuneni tepisi vrlo su izdržljivi i savršeno otporni na svakodnevno trošenje i habanje. S prirodnim efektom odbijanja nečistoće, jednostavna je za održavanje. Otporna je i na vatru i obično zadržava svoj oblik tako da je flor uvijek podignut.

Pitanja?

Ne ustručavajte se pitati nas!
Ostvarite 15% popusta

Prijavite se sada i ostvarite 15% popusta na svoju sljedeću narudžbu*, tjedne e-poruke s ekskluzivnim pristupom ponudama, najnovijim trendovima i novostima o proizvodima.

Za informacije o tome kako postupamo s vašim podacima, provjerite naša pravila privatnosti. Možete odjavi pretplatu bilo kada. *Popust se može iskoristiti za jednu kupnju tijekom 60 dana nakon prijave na Newsletter. Vrijedi za sve proizvode, uključujući i snižene artikle. Ne može se kombinirati s drugim kodovima za popust.