Tkani na tkalačkom stanu Izdržljiva vuna

Handloom fringes Tepih - Šumsko zelena
300x400 cm

1.368 
20%
1.710 
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 1.368 
(Trgovački porez uključen)

Brza isporuka: 3 - 5 radna dana

Besplatni povrati

Boje na tepihu mogu izgledati drugačije ovisno o kutu gledanja.

Specifikacije

ID tepiha CVD19290
Gustoća čvorova približno 90 000 čvorova po m²

Gustoću čvorova možete jednostavno izračunati tako da prebrojite čvorove 1 cm prema dolje i 1 cm na stranu i pomnožite ove brojeve. Zatim pomnožite ukupni broj sa 10 000 za broj čvorova po m².

Neki prodavači tepiha znaju pretjerivati po pitanju gustoće čvorova i da biste bili sigurni da uspoređujete slične tepihe kada je u pitanju cijena, zaista vrijedi provjeriti gustoću čvorova. Većina tepiha tvrtke CarpetVista ima fotografiju pozadine s ravnalom, što vam omogućuje da lako provjerite kvalitetu čvorova i izračunate njihovu točnu gustoću prije odabira vašeg tepiha.

Debljina ≈ 14 mm
Podrijetlo Indija
Flor Vuna
Vuna je prirodno tekstilno vlakno i jedan je od najtraženijih materijala za izradu tepiha. Vuneni tepisi vrlo su izdržljivi i savršeno otporni na svakodnevno trošenje i habanje. S prirodnim efektom odbijanja nečistoće, jednostavna je za održavanje. Otporna je i na vatru i obično zadržava svoj oblik tako da je flor uvijek podignut.
Osnova umjetna svila
Proizvodnja Tkani na tkalačkom stanu
Tehnika ručne izrade upotrebom posebnih tkalačkih razboja, što rad čini bržim nego što je kod tradicionalnog ručnog pletenja. Ručno tkanje na tkalačkom razboju ne dozvoljava uvijek izradu zahtjevnijih uzoraka.
Veličina 300x400
Ovaj je tepih ručno uzlan/tkan; moguće su razlike u obliku, debljini, uzorku i veličinama. To osobito vrijedi za nomadske i seoske tepihe.

Handloom fringes Tepih - Šumsko zelena tepih iz Indija.

Ovi tepisi proizvedeni su u regiji Bhadohi u Indiji, a zbog jako kvalitetne vune jako su mekani i ugodni za hodanje. Tijekom proizvodnje koristi se drugačija vrsta tkalačkog stana zbog čega je rad brži od tradicionalnog načina rada što bitno smanjuje cijenu tepiha. Ipak, novije metode ne omogućuju izradu naprednijih uzoraka tako da su dostupni samo u jednoj boji ili s jednostavnijim geometrijskim uzorcima. Povoljniji tepisi idealni su za dobro dizajnirane urede ili za modernije domove.

Više o Indo tepisima pročitajte ovdje...

Izdržljiva vuna  Izdržljiva vuna

Vuna je prirodno tekstilno vlakno i jedan je od najtraženijih materijala za izradu tepiha. Vuneni tepisi vrlo su izdržljivi i savršeno otporni na svakodnevno trošenje i habanje. S prirodnim efektom odbijanja nečistoće, jednostavna je za održavanje. Otporna je i na vatru i obično zadržava svoj oblik tako da je flor uvijek podignut.

Care & Fair

Tvrtka CarpetVista ponosni je član industrijske inicijative industrije tepiha CARE & FAIR.

Pročitajte više

Pitanja?

Ne ustručavajte se pitati nas!
Ostvarite 15% popusta

Prijavite se sada i ostvarite 15% popusta na svoju sljedeću narudžbu*, tjedne e-poruke s ekskluzivnim pristupom ponudama, najnovijim trendovima i novostima o proizvodima.

Za informacije o tome kako postupamo s vašim podacima, provjerite naša pravila privatnosti. Možete odjavi pretplatu bilo kada. *Popust se može iskoristiti za jednu kupnju tijekom 60 dana nakon prijave na Newsletter. Vrijedi za sve proizvode, uključujući i snižene artikle. Ne može se kombinirati s drugim kodovima za popust.