Care & Fair

Tvrtka CarpetVista ponosan je član inicijative CARE & FAIR, europske inicijative za industriju i trgovinu tepisima.

Inicijativu CARE & FAIR - Carpet Trade Against Child Labour (Trgovina tepisima protiv dječjeg rada), osnovali su 1994. godine društveno angažirani trgovci tepisima. Inicijativa za cilj ima omogućiti redovno školovanje za djecu tkalaca tepiha, otvoriti mogućnosti za poučavanje njihovih žena čitanju i pisanju, te pružiti besplatnu zdravstvenu skrb za cijelu obitelj.

Care & Fair

Kao član inicijative CARE & FAIR, tvrtka CarpetVista pomaže u borbi protiv nezakonitog rada djece i poboljšanja životnih uvjeta tkalaca tepiha i njihovih obitelji na području Indije i Pakistana.

Od 2002. godine žene iz tkalačkih obitelji imaju mogućnost učenja osnovnih vještina čitanja, pisanja i matematike zahvaljujući programu za jačanje položaja žena Women Empowerment, kojeg inicijativa CARE & FAIR također aktivno podržava. Osim akademskih vještina, žene se uči šiti, što im omogućava izradu dobara koja kasnije mogu prodati ili koristiti.

Care & Fair

CARE & FAIR trenutačno podržava 10 škola, 6 centara za obrazovanje odraslih i 3 centra za zdravstvenu skrb u Indiji i Pakistanu.

Uzbuđeni smo i ponosni što smo dio inicijative CARE & FAIR, a što je najvažnije, pomažemo stvoriti bolje životne uvjete za uključene obitelji.

Pročitajte više o inicijativi CARE & FAIR.

Ostvarite 15% popusta

Prijavite se sada i ostvarite 15% popusta na svoju sljedeću narudžbu*, tjedne e-poruke s ekskluzivnim pristupom ponudama, najnovijim trendovima i novostima o proizvodima.

Za informacije o tome kako postupamo s vašim podacima, provjerite naša pravila privatnosti. Možete odjavi pretplatu bilo kada. *Popust se može iskoristiti za jednu kupnju tijekom 60 dana nakon prijave na Newsletter. Vrijedi za sve proizvode, uključujući i snižene artikle. Ne može se kombinirati s drugim kodovima za popust.