Jedinstven Ručno uzlani Svjetlucava vuna/viskoza

Sarough American Tepih
83x369 cm

1.854 
(Trgovački porez uključen)
Samo 1 na zalihi

Brza isporuka: 3 - 5 radna dana

Besplatni povrati

Boje na tepihu mogu izgledati drugačije ovisno o kutu gledanja.

Sarough American Tepih tepih iz Indija.

Ovaj tepih je ručno satkan u klasičnom i orijentalnom stilu, a nadahnut je antičkim Perzijskim Sarouk tepisima. Poznati su pod nazivom Američki Sarouk tepisi jer su originalno bili namijenjeni za američko tržište. Tepih, koji je često u tamno plavoj ili ružičastoj boji, izrađuje se ručno u studijima u mjestu Varanasi u Indiji. U njihovoj proizvodnji koristi se visoko kvalitetna i mekana gorska vuna koja je obojana harmonijskim shemama boja s prirodnim bojama na tradicionalan način. Tepih se izrađuje antičkim metodama, kako bi se dobio specijalni ton i izgled.

Više o Indo tepisima pročitajte ovdje...

Pitanja?

Ne ustručavajte se pitati nas!
Ostvarite 10% popusta

Prijavite se sada i ostvarite 10% popusta na svoju sljedeću narudžbu*, tjedne e-poruke s ekskluzivnim pristupom ponudama, najnovijim trendovima i novostima o proizvodima.

Za informacije o tome kako postupamo s vašim podacima, provjerite naša pravila privatnosti. Možete odjavi pretplatu bilo kada. *Popust se može iskoristiti za jednu kupnju tijekom 60 dana nakon prijave na Newsletter. Vrijedi za sve proizvode, uključujući i snižene artikle. Ne može se kombinirati s drugim kodovima za popust.