Jedinstven Ručno uzlani Izdržljiva vuna

Pakistan Bokhara 2ply Tepih
80x116 cm

158 
30%
226 
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 158 
(Trgovački porez uključen)
Samo 1 na zalihi

Brza isporuka: 3 - 5 radna dana

Besplatni povrati

Boje na tepihu mogu izgledati drugačije ovisno o kutu gledanja.

Specifikacije

Pakistan Bokhara 2ply Tepih tepih iz Pakistan.

Ovaj tepih je satkan u brojnim radionicama u Kašmiru, regija koja se proteže između Pakistana i Indije. Tepih je izrađen od fine vune s visokom gustoćom čvora što omogućava izdržljive tepihe. Danas, ovi tepisi se smatraju najfinijim tepisima proizvedenima u Pakistanu.

Više o Pakistanskim tepisima pročitajte ovdje...

Pogledajte filmski isječak o Pakistan / Kashmir

Izdržljiva vuna  Izdržljiva vuna

Vuna je prirodno tekstilno vlakno i jedan je od najtraženijih materijala za izradu tepiha. Vuneni tepisi vrlo su izdržljivi i savršeno otporni na svakodnevno trošenje i habanje. S prirodnim efektom odbijanja nečistoće, jednostavna je za održavanje. Otporna je i na vatru i obično zadržava svoj oblik tako da je flor uvijek podignut.

Pitanja?

Ne ustručavajte se pitati nas!Ostvarite 15% popusta

Prijavite se sada i ostvarite 15% popusta na svoju sljedeću narudžbu*, tjedne e-poruke s ekskluzivnim pristupom ponudama, najnovijim trendovima i novostima o proizvodima.

Za informacije o tome kako postupamo s vašim podacima, provjerite naša pravila privatnosti. Možete odjavi pretplatu bilo kada. *Popust se može iskoristiti za jednu kupnju tijekom 60 dana nakon prijave na Newsletter. Vrijedi za sve proizvode, uključujući i snižene artikle. Ne može se kombinirati s drugim kodovima za popust.