Jedinstven Ručno uzlani Izdržljiva vuna

Bakhtiari Collectible Tepih
155x257 cm

1.796 
(Trgovački porez uključen)
Samo 1 na zalihi

Brza isporuka: 3 - 5 radna dana

Besplatni povrati

Boje na tepihu mogu izgledati drugačije ovisno o kutu gledanja.

Specifikacije

ID tepiha CAGC583
Gustoća čvorova približno 160 000 čvorova po m²

Gustoću čvorova možete jednostavno izračunati tako da prebrojite čvorove 1 cm prema dolje i 1 cm na stranu i pomnožite ove brojeve. Zatim pomnožite ukupni broj sa 10 000 za broj čvorova po m².

Neki prodavači tepiha znaju pretjerivati po pitanju gustoće čvorova i da biste bili sigurni da uspoređujete slične tepihe kada je u pitanju cijena, zaista vrijedi provjeriti gustoću čvorova. Većina tepiha tvrtke CarpetVista ima fotografiju pozadine s ravnalom, što vam omogućuje da lako provjerite kvalitetu čvorova i izračunate njihovu točnu gustoću prije odabira vašeg tepiha.

Debljina ≈ 16 mm
Dob 20 - 50 godina starosti
Podrijetlo Perzija / Iran
Flor Vuna
Vuna je prirodno tekstilno vlakno i jedan je od najtraženijih materijala za izradu tepiha. Vuneni tepisi vrlo su izdržljivi i savršeno otporni na svakodnevno trošenje i habanje. S prirodnim efektom odbijanja nečistoće, jednostavna je za održavanje. Otporna je i na vatru i obično zadržava svoj oblik tako da je flor uvijek podignut.
Osnova pamuk
Proizvodnja Ručno uzlani
Usavršena tehnika tkanja specijaliziranih tkalaca koji vezuju čvorove i oblikuju redove flora rezanjem svakog čvora ili cijelog reda. Ručno pletenje dugo traje i dozvoljava ispreplitanje uzoraka.
Također poznat i kao Bakhtiar, Baktiar, Bachtiar, Bakthiari, Bakthiyar, Baktjar
Veličina 155x257
Ovaj je tepih ručno uzlan/tkan; moguće su razlike u obliku, debljini, uzorku i veličinama. To osobito vrijedi za nomadske i seoske tepihe.

Bakhtiari Collectible Tepih tepih iz Perzija / Iran.

Tijekom osamnaestog stoljeća bujni i raskošni vrtovi te zatvorena dvorišta bili su simbol ugleda i statusa.Vrtni motivi često su prisutni na Bakhtiari tepisima, a polje šahovnice ispunjeno životinjama, cvijećem, palmama i prolazima između uzoraka predstavljaju upravo takva dvorišta.Dok je vrtni motiv veoma uobičajen na Bakhtiari tepisima, učestali su i drugi dizajni s biljnim ili geometrijskim temama.Bakhtiari tepisi iz naše kolekcije proizvedeni su od izuzetno fine vune te su izvanredne kvalitete.Starost im je barem 30 godina i u savršenom su stanju.Ručno su ih tkala polunomadska Bakhtiari plemena koja nastanjuju središnji Iran.Prekrasni tepisi raznih boja jasan su kontrast suhom i nemilosrdnom kraju u kojem su napravljeni.Većina tkalaca rabi finu i kvalitetnu vunu vlastitih ovaca, koja se ručno prede i zatim joj se dodaje intenzivna boja uglavnom biljnih bojila ekstrahirana iz lokalnih biljaka.Bakhtiari tepisi vrlo su trajni i ukrašavat će vaš dom mnogo godina, a naša Bakhtiyar kolekcija pruža vam rijetku priliku da svoj dom ukrasite jedinstvenim tepisima besprijekorne kvalitete.

Izdržljiva vuna  Izdržljiva vuna

Vuna je prirodno tekstilno vlakno i jedan je od najtraženijih materijala za izradu tepiha. Vuneni tepisi vrlo su izdržljivi i savršeno otporni na svakodnevno trošenje i habanje. S prirodnim efektom odbijanja nečistoće, jednostavna je za održavanje. Otporna je i na vatru i obično zadržava svoj oblik tako da je flor uvijek podignut.

Pitanja?

Ne ustručavajte se pitati nas!Ostvarite 15% popusta

Prijavite se sada i ostvarite 15% popusta na svoju sljedeću narudžbu*, tjedne e-poruke s ekskluzivnim pristupom ponudama, najnovijim trendovima i novostima o proizvodima.

Za informacije o tome kako postupamo s vašim podacima, provjerite naša pravila privatnosti. Možete odjavi pretplatu bilo kada. *Popust se može iskoristiti za jednu kupnju tijekom 60 dana nakon prijave na Newsletter. Vrijedi za sve proizvode, uključujući i snižene artikle. Ne može se kombinirati s drugim kodovima za popust.