O tvrtki

Rugvista, vodeći online trgovac tepisima u Europi

Tvrtka je osnovana 2005. godine i od tada je usredotočena na to da kupcima pruža besprijekornu uslugu kupnje putem interneta s ponudom vrlo kvalitetnih tepiha po atraktivnim cijenama.

Danas smo vodeća europska trgovina za internetsku prodaju tepiha s ponudom od preko 30 000 proizvoda koja uključuje sve od tradicionalnih, ručno tkanih orijentalnih tepiha do modernih strojno šivanih tepiha.

CarpetVista je dio Rugvista AB koji upravlja dvama brendovima tj. CarpetVistom i RugVistom.

Sjedište je u švedskom gradu Malmö, a otprilike 75 ljudi zaposleno je u raznim odjelima.

Posjetite našu stranicu tvrtkena engleskom i saznajte više.

Asortiman jedinstvenih ručno tkanih tradicionalnih tepiha

Nudimo najbolji odabir novih, prerađenih i antiknih ručno tkanih orijentalnih tepiha, koji pristaju tradicionalnom i modernom stilu uređenja interijera. Pogledajte ponudu naših novih proizvoda.

Uz naše visoko kvalitetne tepihe Vaš novac više vrijedi

Imamo preko 15 godina iskustva u kupovanju i proizvodnji vrlo kvalitetnih tepiha. Obećajemo vam asortiman vama najpoželjnijih proizvoda po atraktivnim cijenama. Pogledajte popis naših najpopularnijih proizvoda.

Nezaboravno iskustvo kupovanja na internetu

Kad kupujete naše tepihe mi ćemo učiniti i sve kako biste vi bili zadovoljni našim uslugama. Ako iz bilo kojeg razloga niste potpuno zadovoljni, slobodno nam se obratite.

Sigurna kupnja na internetu

Koristimo poznate partnere za usluge sigurnog plaćanja koji imaju razne certifikate za “sigurnu kupnju putem interneta”. Uz to nudimo vam i jamstvo povrata novca u trajanju od 100 dana. Saznajte više.

Ostvarite 15% popusta

Prijavite se sada i ostvarite 15% popusta na svoju sljedeću narudžbu*, tjedne e-poruke s ekskluzivnim pristupom ponudama, najnovijim trendovima i novostima o proizvodima.

Za informacije o tome kako postupamo s vašim podacima, provjerite naša pravila privatnosti. Možete odjavi pretplatu bilo kada. *Popust se može iskoristiti za jednu kupnju tijekom 60 dana nakon prijave na Newsletter. Vrijedi za sve proizvode, uključujući i snižene artikle. Ne može se kombinirati s drugim kodovima za popust.