Ručno tkani Prirodna juta

Tekla jute Tepih - Bež / Ugljeno siva
Unutra / Vani
200x300 cm

560 
20%
700 
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 560 
(Trgovački porez uključen)
Samo 1 na zalihi

Brza isporuka: 3 - 5 radna dana

Besplatni povrati

Boje na tepihu mogu izgledati drugačije ovisno o kutu gledanja.

Tekla jute Tepih - Bež / Ugljeno siva tepih iz Indija.

Juteni tepisi vrlo su trajni i odlikuju se prirodnom ljepotom jer su ručno tkani od prediva pripravljenog od stabljika jute bogate vlaknima. Prirodan izgled tih tepiha također se odražava u bojama prediva, koje se mogu neznatno mijenjati. Održavajte dugotrajnu svježinu i čistoću tepiha redovitim usisavanjem uz rotiranje tepiha kako bi se izbjeglo izbjeljivanje sunčevim zrakama. U slučaju nezgode, uklonite mrlje malo navlaženom krpom.

Juta je prirodni materijal osjetljiv na ultraljubičasto svjetlo, a posebno kada je obojena. Drugim riječima, kada se tepisi izravno izlože sunčevom svjetlu, boje će vrlo brzo izblijedjeti.

Tepisi su osjetljivi na vlagu i stoga se trebaju koristiti samo u zatvorenom ili na otvorenom pod krovom.

Prirodna juta

Juta je dugačko, mekano, sjajno biljno vlakno koje se može upresti u grublje, snažne niti. Tepisi od jute osjetljivi su na vlagu, vrlo su izdržljivi te su bolji zvučni izolator u odnosu na sintetičke tepihe. Tipično su organskog sastava i često se mogu reciklirati jer je riječ o prirodnom materijalu.

Care & Fair

Tvrtka CarpetVista ponosni je član industrijske inicijative industrije tepiha CARE & FAIR.

Pročitajte više

Pitanja?

Ne ustručavajte se pitati nas!Inspiracija


Ostvarite 15% popusta

Prijavite se sada i ostvarite 15% popusta na svoju sljedeću narudžbu*, tjedne e-poruke s ekskluzivnim pristupom ponudama, najnovijim trendovima i novostima o proizvodima.

Za informacije o tome kako postupamo s vašim podacima, provjerite naša pravila privatnosti. Možete odjavi pretplatu bilo kada. *Popust se može iskoristiti za jednu kupnju tijekom 60 dana nakon prijave na Newsletter. Vrijedi za sve proizvode, uključujući i snižene artikle. Ne može se kombinirati s drugim kodovima za popust.