DODATNIH 10% popusta na SVE proizvode uključujući artikle na popustu! Kôd: DEAL10

Ručno tkani Prirodni pamuk

Ronja - Tirkizna / Šareni
170x240 cm

172 
10%
191 
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 172 

Boje na tepihu mogu izgledati drugačije ovisno o kutu gledanja.

Ronja - Tirkizna / Šareni tepih iz Indija.

Ovi prekrasni ručno satkani tepisi proizvedeni u Indiji, u potpunosti su izrađeni od pamuka. Svojim jednostavnim uzorcima podsjećaju na tradicionalnije i opće poznate tepihe. Izdržljivi su i prikladni za ljude koji su alergični na životinjsku dlaku kao i na vunu koja se koristi za mnoge druge vrste tepiha. Prednost s ovim tipom tepiha je da se jednostavno može okrenuti ako se uprlja ili umrlja.

Napominjemo da zbog metode proizvodnje dužina tepiha može malo varirati. Ne preporučujemo da sami perete tepihe. Čišćenje tepiha uvijek mora izvoditi stručna osoba.

Više o Indo tepisima pročitajte ovdje...

Prirodni pamuk  Prirodni pamuk

Pamuk je prirodno tekstilno vlakno i odgovarajuća je alternativa za sve koji pate od alergija. Snažan je, ali i mekani materijal koji se dobro uklapa u većinu prostorija, uključujući kupaonice i kuhinje.

Care & Fair

Tvrtka CarpetVista ponosni je član industrijske inicijative industrije tepiha CARE & FAIR.

Pročitajte više

Pitanja?

Ne ustručavajte se pitati nas!
Ostvarite 10 % popusta

Prijavite se sada i ostvarite 10 % popusta na svoju sljedeću narudžbu*, tjedne e-poruke s ekskluzivnim pristupom ponudama, najnovijim trendovima i novostima o proizvodima.

Za informacije o tome kako postupamo s vašim podacima, provjerite naša pravila privatnosti. Možete odjavi pretplatu bilo kada. *Popust se može iskoristiti za jednu kupnju tijekom 60 dana nakon prijave na Newsletter. Vrijedi za sve proizvode, uključujući i snižene artikle. Ne može se kombinirati s drugim kodovima za popust.