Ručno taftani Izdržljiva vuna

Portal Tepih - Koraljno crvena / Ružičasta
250x350 cm

1.224 
20%
1.530 
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 1.224 
(Trgovački porez uključen)
Samo 2 na zalihi

Brza isporuka: 3 - 5 radna dana

Besplatni povrati

Boje na tepihu mogu izgledati drugačije ovisno o kutu gledanja.

Love Terins

Love Terins

Dizajner Norveška Norveška

Love Terins je mlada švedska umjetnica koja živi u Oslu, u Norveškoj. Prvenstveno radi sa slikama velikih dimenzija, istražujući kako umjetnost može biti i vizualno i tjelesno iskustvo. Svojim korištenjem uzoraka, oblika i kontrasta boja ona to iskustvo prenosi u svoje dizajne tepiha.

Svi tepisi po Love Terins

Izdržljiva vuna  Izdržljiva vuna

Vuna je prirodno tekstilno vlakno i jedan je od najtraženijih materijala za izradu tepiha. Vuneni tepisi vrlo su izdržljivi i savršeno otporni na svakodnevno trošenje i habanje. S prirodnim efektom odbijanja nečistoće, jednostavna je za održavanje. Otporna je i na vatru i obično zadržava svoj oblik tako da je flor uvijek podignut.

Care & Fair

Tvrtka CarpetVista ponosni je član industrijske inicijative industrije tepiha CARE & FAIR.

Pročitajte više

Standard 100 tvrtke Oeko-Tex ®

Ovaj je tepih certificiran prema STANDARDU 100 od strane OEKO-TEX®, globalno ujednačenog i neovisnog sustava ispitivanja i certificiranja tekstila. Certificiranje znači da gotov proizvod ne sadrži opasne kemikalije.

Pitanja?

Ne ustručavajte se pitati nas!
Ostvarite 15% popusta

Prijavite se sada i ostvarite 15% popusta na svoju sljedeću narudžbu*, tjedne e-poruke s ekskluzivnim pristupom ponudama, najnovijim trendovima i novostima o proizvodima.

Za informacije o tome kako postupamo s vašim podacima, provjerite naša pravila privatnosti. Možete odjavi pretplatu bilo kada. *Popust se može iskoristiti za jednu kupnju tijekom 60 dana nakon prijave na Newsletter. Vrijedi za sve proizvode, uključujući i snižene artikle. Ne može se kombinirati s drugim kodovima za popust.