Ručno taftani Izdržljiva vuna

Passages Handtufted Tepih - Crna / Siva
140x200 cm

269 
40%
448 
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 269 
(Trgovački porez uključen)

Brza isporuka: 3 - 5 radna dana

Besplatni povrati

Boje na tepihu mogu izgledati drugačije ovisno o kutu gledanja.

Iiro A. Ahokas

Iiro A. Ahokas

Dizajner Finska Finska

IIRO A. AHOKAS (M.A.) je finski dizajner specijaliziran za područja suvremenog dizajna proizvoda i uzoraka. Ahokasov rad usmjeren je na stvaranje holističkih koncepata životnog stila, kolekcija potrepština za dom i vrhunskih interijera koji variraju od ručno izrađenih jednokratnih do industrijski proizvedenih proizvoda. Ahokas nastoji stvoriti hrabar, alternativan i dinamičan jezik dizajna kako bi prenio svoje ideje kroz različite materijale i oblike dizajna. Njegov svestrani portfelj uključuje keramiku i staklo, tekstil, tapete, rasvjetu i namještaj kao i dodatke poput cipela, torbi i nakita. Njegovi komercijalni dizajni prodani su širom svijeta u četrdesetak zemalja.

Za suradnju, više informacija i radova posjetite: www.iiroaahokas.com

Svi tepisi po Iiro A. Ahokas

Passages Handtufted

„Weave“ je suvremeni, grafički tepih s trodimenzionalnim mrežastim tkanim uzorkom u pomiješanim, aktualnim bojama. Tepih uključuje elemente svile u hrpi.

www.iiroaahokas.com

Passages Handtufted Tepih - Crna / Siva tepih iz Indija.

Ručno tuftani tepisi, ručno su izrađeni i koriste se sirovi materijali visoke kvalitete. Ali umjesto čvorova koji moraju biti vezani, koristi se specijalni ‘’pištolj za tuftanje’’kako bi se istisnuli čvorovi prediva kroz podlogu ‘’scrim’’. (prethodno pletena podloga).
Zadnji stadij u proizvodnji je podrezivanje začupavljenog dijela na željenu dužinu čime se omekšava začupavljeni dio.
Ova tehnika omogućuje brže i učinkovitije procese i majstorima daje veću slobodu i prostor za stvaranje detaljnijih uzoraka i oblika koji nisu mogući pri izradi ručno tkanih tepiha. Krajnji razultat je dugotrajan i kvalitetan tepih za povoljnu cijenu.

Izdržljiva vuna  Izdržljiva vuna

Vuna je prirodno tekstilno vlakno i jedan je od najtraženijih materijala za izradu tepiha. Vuneni tepisi vrlo su izdržljivi i savršeno otporni na svakodnevno trošenje i habanje. S prirodnim efektom odbijanja nečistoće, jednostavna je za održavanje. Otporna je i na vatru i obično zadržava svoj oblik tako da je flor uvijek podignut.

Care & Fair

Tvrtka CarpetVista ponosni je član industrijske inicijative industrije tepiha CARE & FAIR.

Pročitajte više

Standard 100 tvrtke Oeko-Tex ®

Ovaj je tepih certificiran prema STANDARDU 100 od strane OEKO-TEX®, globalno ujednačenog i neovisnog sustava ispitivanja i certificiranja tekstila. Certificiranje znači da gotov proizvod ne sadrži opasne kemikalije.

Pitanja?

Ne ustručavajte se pitati nas!
Ostvarite 10% popusta

Prijavite se sada i ostvarite 10% popusta na svoju sljedeću narudžbu*, tjedne e-poruke s ekskluzivnim pristupom ponudama, najnovijim trendovima i novostima o proizvodima.

Za informacije o tome kako postupamo s vašim podacima, provjerite naša pravila privatnosti. Možete odjavi pretplatu bilo kada. *Popust se može iskoristiti za jednu kupnju tijekom 60 dana nakon prijave na Newsletter. Vrijedi za sve proizvode, uključujući i snižene artikle. Ne može se kombinirati s drugim kodovima za popust.