Black Friday! Ostvarite dodatni popust od 10% na naš cjelokupan asortiman, uključujući artikle s popustom! Kod: BLACK10

Collectible Jedinstven Ručno uzlani Svjetlucava vuna/svila

Isfahan slikoviti potpisan: Haghighi
163x230 cm

110.943 kn
Samo 1 na zalihi

Boje na tepihu mogu izgledati drugačije ovisno o kutu gledanja.

CarpetVista Collectible

CarpetVista kolekcija „Collectible“ jedinstvena je kolekcija antiknih tepiha. Ovi orijentalni tepisi prelijepe izrade s bogatim i oplemenjenim detaljima smatraju se cijenjenim kolekcionarskim predmetima. Mnogi od tepiha pričaju zanimljive priče i sve ih je teže pronaći na današnjem tržištu.

Isfahan slikoviti potpisan: Haghighi tepih iz Perzija / Iran.

Ovaj tepih je satkan u gradu Isfahan u sjeverozapadnoj Perziji. Smatra se da je jedan od najboljih perzijskih tepiha današnjice. Karakteriziraju ih gusti čvorovi, jako detaljni uzorci i visoko kvalitetni materijali. Tepisi iz Isfahana trebaju se smatrati kao vrhunska umjetnost.

Više o Isfahan tepisima pročitajte ovdje...

Pogledajte filmski isječak o Isfahan

Pitanja?

Ne ustručavajte se pitati nas!Ostvarite 10 % popusta

Prijavite se sada i ostvarite 10 % popusta na svoju sljedeću narudžbu*, tjedne e-poruke s ekskluzivnim pristupom ponudama, najnovijim trendovima i novostima o proizvodima.

Za informacije o tome kako postupamo s vašim podacima, provjerite naša pravila privatnosti. Možete odjavi pretplatu bilo kada. *Popust se može iskoristiti za jednu kupnju tijekom 60 dana nakon prijave na Newsletter. Vrijedi za sve proizvode, uključujući i snižene artikle. Ne može se kombinirati s drugim kodovima za popust.