Tepisi u kuhinjama

Glavni kriterij za odabir kuhinjskih tepiha uglavnom je njihova praktičnost. Usmjeravamo se više na trajnost i prilagodljivost tepiha, nego na sam izgled i stil. Kuhinjski tepih ne mora nužno biti dosadan i mnogo je jednostavnijih ručno uzlanih vunenih tepiha koji se odlično uklapaju u vašu kuhinju. S obzirom na vrijeme koje provodimo u kuhinji, vaš kuhinjski pod zaslužuje više pažnje i osobnosti. U našoj galeriji slika pronaći ćete niz odgovarajućih kuhinjskih tepiha, od jedinstvenih ručno uzlanih, do dvostranih ručno tkanih dorrija i ćilima.

Ostvarite 15% popusta

Prijavite se sada i ostvarite 15% popusta na svoju sljedeću narudžbu*, tjedne e-poruke s ekskluzivnim pristupom ponudama, najnovijim trendovima i novostima o proizvodima.

Za informacije o tome kako postupamo s vašim podacima, provjerite naša pravila privatnosti. Možete odjavi pretplatu bilo kada. *Popust se može iskoristiti za jednu kupnju tijekom 60 dana nakon prijave na Newsletter. Vrijedi za sve proizvode, uključujući i snižene artikle. Ne može se kombinirati s drugim kodovima za popust.