Tepisi u dnevnim boravcima

Što se tiče uređenja, dnevni boravak za mnoge je najvažnija prostorija. Ovdje ćete pronaći prijedloge tepiha prikladne za službene, ali i za tradicionalnije dnevne boravke, kao i za moderne, minimalistički uređene dnevne boravke i otvorene prostore s visokim stropovima. Osim njegove praktične naravi, pravi tepih može zaista podignuti cijelu prostoriju i postati središnja točka vašeg dnevnog boravka. Kako bismo vam pomogli naći pravi tepih, uredili smo dnevne boravke u nekoliko stilova s različitim vrstama tepiha. Pregledajte našu galeriju slika i pogledajte kako naši orijentalni i moderni tepisi izgledaju u različito uređenim dnevnim boravcima.

Ostvarite 15% popusta

Prijavite se sada i ostvarite 15% popusta na svoju sljedeću narudžbu*, tjedne e-poruke s ekskluzivnim pristupom ponudama, najnovijim trendovima i novostima o proizvodima.

Za informacije o tome kako postupamo s vašim podacima, provjerite naša pravila privatnosti. Možete odjavi pretplatu bilo kada. *Popust se može iskoristiti za jednu kupnju tijekom 60 dana nakon prijave na Newsletter. Vrijedi za sve proizvode, uključujući i snižene artikle. Ne može se kombinirati s drugim kodovima za popust.