Rugvista natjecanje u dizajnu!

Finalisti 2021. - glasujte i osvojite nagradu

REFLECTIONS od Júlia Vargha

Mađarska

Mađarska

Water surface reflection with a fine breeze and a slight fog.
A víz felszínének tükröződése finom szellőben és enyhe ködben.

O programu Júlia Vargha

At the moment, I am living in a lovely Hungarian village nearby Budapest. I work as a freelancer architect and interior designer. My work experience covers a wide range of design tasks from kitchen furniture to public buildings. I love to use artistic products for my design works.
Egy kicsi bájos faluban lakom Budapest közelében. Önálló építészként és belsőépítészként dolgozom. Sokféle tervezési feladatom van a konyhatervezéstől a középületekig. Nagyon szeretem a különböző társművészeteket használni a tervezési munkáimhoz.

Dostupni i u ovim bojama:

Ostvarite 15% popusta

Prijavite se sada i ostvarite 15% popusta na svoju sljedeću narudžbu*, tjedne e-poruke s ekskluzivnim pristupom ponudama, najnovijim trendovima i novostima o proizvodima.

Za informacije o tome kako postupamo s vašim podacima, provjerite naša pravila privatnosti. Možete odjavi pretplatu bilo kada. *Popust se može iskoristiti za jednu kupnju tijekom 60 dana nakon prijave na Newsletter. Vrijedi za sve proizvode, uključujući i snižene artikle. Ne može se kombinirati s drugim kodovima za popust.