Ručno taftani Izdržljiva vuna

Volcano Rug Tepih - Plava
160x230 cm

611 
611 
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 611 
(Trgovački porez uključen)

Brza isporuka: 3 - 5 radna dana

Besplatni povrati

Boje na tepihu mogu izgledati drugačije ovisno o kutu gledanja.

Cornelius Comanns

Cornelius Comanns

Dizajner Njemačka Njemačka

Cornelius Comanns njemački je dizajner proizvoda čiji interesi sežu daleko u različite dizajnerske discipline. Studirao je industrijski dizajn u Münchenu i dizajn proizvoda na Royal College of Art u Londonu. Već tijekom studija stekao je iskustva u radu s velikim dizajnerskim tvrtkama. Njegov se portfelj proteže od dizajna automobila do dizajna namještaja i proizvoda. Corneliusovi projekti često se temelje na snažnoj konceptualnoj ideji koja služi kao baza za razvoj forme. Iako grafički dizajn nije njegova glavna stručnost, takvo natjecanje pruža priliku da pokaže perspektivu dizajnera proizvoda na dizajn tepiha.

Svi tepisi po Cornelius Comanns

Volcano Rug

Volcano Rug kreiran je osvjetljavanjem različitim bojma na trodimenzionalnu poligonalnu površinu. Ovo je nadahuto igrom svjetla i sjene na stijenama u zoru. Ova metoda može se koristiti za kreiranje brojnih uzoraka koji se razlikuju po boji i obliku.

Volcano Rug Tepih - Plava tepih iz Indija.

Ručno tuftani tepisi, ručno su izrađeni i koriste se sirovi materijali visoke kvalitete. Ali umjesto čvorova koji moraju biti vezani, koristi se specijalni ‘’pištolj za tuftanje’’kako bi se istisnuli čvorovi prediva kroz podlogu ‘’scrim’’. (prethodno pletena podloga).
Zadnji stadij u proizvodnji je podrezivanje začupavljenog dijela na željenu dužinu čime se omekšava začupavljeni dio.
Ova tehnika omogućuje brže i učinkovitije procese i majstorima daje veću slobodu i prostor za stvaranje detaljnijih uzoraka i oblika koji nisu mogući pri izradi ručno tkanih tepiha. Krajnji razultat je dugotrajan i kvalitetan tepih za povoljnu cijenu.

Izdržljiva vuna  Izdržljiva vuna

Vuna je prirodno tekstilno vlakno i jedan je od najtraženijih materijala za izradu tepiha. Vuneni tepisi vrlo su izdržljivi i savršeno otporni na svakodnevno trošenje i habanje. S prirodnim efektom odbijanja nečistoće, jednostavna je za održavanje. Otporna je i na vatru i obično zadržava svoj oblik tako da je flor uvijek podignut.

Care & Fair

Tvrtka CarpetVista ponosni je član industrijske inicijative industrije tepiha CARE & FAIR.

Pročitajte više

Standard 100 tvrtke Oeko-Tex ®

Ovaj je tepih certificiran prema STANDARDU 100 od strane OEKO-TEX®, globalno ujednačenog i neovisnog sustava ispitivanja i certificiranja tekstila. Certificiranje znači da gotov proizvod ne sadrži opasne kemikalije.

Pitanja?

Ne ustručavajte se pitati nas!
Ostvarite 10% popusta

Prijavite se sada i ostvarite 10% popusta na svoju sljedeću narudžbu*, tjedne e-poruke s ekskluzivnim pristupom ponudama, najnovijim trendovima i novostima o proizvodima.

Za informacije o tome kako postupamo s vašim podacima, provjerite naša pravila privatnosti. Možete odjavi pretplatu bilo kada. *Popust se može iskoristiti za jednu kupnju tijekom 60 dana nakon prijave na Newsletter. Vrijedi za sve proizvode, uključujući i snižene artikle. Ne može se kombinirati s drugim kodovima za popust.