Collectible Jedinstven Ručno uzlani Izdržljiva vuna

Tuteshk Tepih
105x159 cm

3.899 
40%
6.498 
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 3.899 
(Trgovački porez uključen)
Samo 1 na zalihi

Brza isporuka: 3 - 5 radna dana

Besplatni povrati

Boje na tepihu mogu izgledati drugačije ovisno o kutu gledanja.

Specifikacije

ID tepiha MTXA3
Gustoća čvorova približno 1210 000 čvorova po m²

Gustoću čvorova možete jednostavno izračunati tako da prebrojite čvorove 1 cm prema dolje i 1 cm na stranu i pomnožite ove brojeve. Zatim pomnožite ukupni broj sa 10 000 za broj čvorova po m².

Neki prodavači tepiha znaju pretjerivati po pitanju gustoće čvorova i da biste bili sigurni da uspoređujete slične tepihe kada je u pitanju cijena, zaista vrijedi provjeriti gustoću čvorova. Većina tepiha tvrtke CarpetVista ima fotografiju pozadine s ravnalom, što vam omogućuje da lako provjerite kvalitetu čvorova i izračunate njihovu točnu gustoću prije odabira vašeg tepiha.

Debljina ≈ 11 mm
Godina proizvodnje 1940
Podrijetlo Persian
Pokrajina Tuteshk
Flor Vuna
Vuna je prirodno tekstilno vlakno i jedan je od najtraženijih materijala za izradu tepiha. Vuneni tepisi vrlo su izdržljivi i savršeno otporni na svakodnevno trošenje i habanje. S prirodnim efektom odbijanja nečistoće, jednostavna je za održavanje. Otporna je i na vatru i obično zadržava svoj oblik tako da je flor uvijek podignut.
Osnova pamuk
Proizvodnja Ručno uzlani
Usavršena tehnika tkanja specijaliziranih tkalaca koji vezuju čvorove i oblikuju redove flora rezanjem svakog čvora ili cijelog reda. Ručno pletenje dugo traje i dozvoljava ispreplitanje uzoraka.
Veličina 105x159
Ovaj je tepih ručno uzlan/tkan; moguće su razlike u obliku, debljini, uzorku i veličinama. To osobito vrijedi za nomadske i seoske tepihe.
Stanje Good

CarpetVista Collectible

CarpetVista kolekcija „Collectible“ jedinstvena je kolekcija antiknih tepiha. Ovi orijentalni tepisi prelijepe izrade s bogatim i oplemenjenim detaljima smatraju se cijenjenim kolekcionarskim predmetima. Mnogi od tepiha pričaju zanimljive priče i sve ih je teže pronaći na današnjem tržištu.

Tuteshk Tepih tepih iz Perzija / Iran.

Tuteshk tepisi dolaze nam iz malenog sela s kojim dijele isto ime, a selo se nalazi između grada Nain i Isfahana u središnjem Iranu. Ovi jako specijalni tepisi iz Titeshka rijetkost su na tržištu i često spadaju u kategoriju od polu antičkih do antičkih. Inspiracija za njihov dizajn proizlazi iz poznatijih Nain tepiha i često su u tamnijim tonovima. Tuteshk su jako kvalitetni tepisi s gustim čvorovima zbog čega su jako traženi u kolekcionarskim krugovima diljem cijelog svijeta.

Izdržljiva vuna  Izdržljiva vuna

Vuna je prirodno tekstilno vlakno i jedan je od najtraženijih materijala za izradu tepiha. Vuneni tepisi vrlo su izdržljivi i savršeno otporni na svakodnevno trošenje i habanje. S prirodnim efektom odbijanja nečistoće, jednostavna je za održavanje. Otporna je i na vatru i obično zadržava svoj oblik tako da je flor uvijek podignut.

Pitanja?

Ne ustručavajte se pitati nas!
Ostvarite 10% popusta

Prijavite se sada i ostvarite 10% popusta na svoju sljedeću narudžbu*, tjedne e-poruke s ekskluzivnim pristupom ponudama, najnovijim trendovima i novostima o proizvodima.

Za informacije o tome kako postupamo s vašim podacima, provjerite naša pravila privatnosti. Možete odjavi pretplatu bilo kada. *Popust se može iskoristiti za jednu kupnju tijekom 60 dana nakon prijave na Newsletter. Vrijedi za sve proizvode, uključujući i snižene artikle. Ne može se kombinirati s drugim kodovima za popust.