Collectible Jedinstven Ručno uzlani Svjetlucava vuna/svila

Nain Tuteshk Tepih
166x244 cm

11.176 
(Trgovački porez uključen)
Samo 1 na zalihi

Brza isporuka: 3 - 5 radna dana

Besplatni povrati

Boje na tepihu mogu izgledati drugačije ovisno o kutu gledanja.

CarpetVista Collectible

CarpetVista kolekcija „Collectible“ jedinstvena je kolekcija antiknih tepiha. Ovi orijentalni tepisi prelijepe izrade s bogatim i oplemenjenim detaljima smatraju se cijenjenim kolekcionarskim predmetima. Mnogi od tepiha pričaju zanimljive priče i sve ih je teže pronaći na današnjem tržištu.

Nain Tuteshk Tepih tepih iz Perzija / Iran.

Ovaj tepih je satkan u radionicama u gradu Nain u centralnoj Perziji, blizu Isfahana. Tepih je obično jako lagan u kremastim bojama ili temeljnim tamno plavim bojama s velikim medaljonom u centru. Visoka gustoća čvora i materijal visoke klase daju tepisima visoku kvalitetu. Svila se može pojaviti u materijalu, a to znači da se za svaku nit koriste dva navoja. Proizvedeni su u više dimenzija i tepih je jedan od najljepših na svijetu i jako popularan među kolekcionarima.

Više o Nain tepisima pročitajte ovdje...

Pogledajte filmski isječak o Nain

Pitanja?

Ne ustručavajte se pitati nas!
Ostvarite 10% popusta

Prijavite se sada i ostvarite 10% popusta na svoju sljedeću narudžbu*, tjedne e-poruke s ekskluzivnim pristupom ponudama, najnovijim trendovima i novostima o proizvodima.

Za informacije o tome kako postupamo s vašim podacima, provjerite naša pravila privatnosti. Možete odjavi pretplatu bilo kada. *Popust se može iskoristiti za jednu kupnju tijekom 60 dana nakon prijave na Newsletter. Vrijedi za sve proizvode, uključujući i snižene artikle. Ne može se kombinirati s drugim kodovima za popust.