Jedinstven Ručno uzlani Rukom predena vuna

Moroccan Berber - Afghanistan
122x196 cm

744 
10%
827 
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 744 
(Trgovački porez uključen)

Brza isporuka: 3 - 5 radna dana

Besplatni povrati

Boje na tepihu mogu izgledati drugačije ovisno o kutu gledanja.

Moroccan Berber - Afghanistan tepih iz Afganistan.

Ovi jedinstveni stilovi vunenih dizajna svoje podrijetlo vuku iz berberskih plemena Sjeverne Afrike, a vašem domu pružaju moderan i etnički ton koji je još i danas popularan.

Tepisi su izrađeni u kombinaciji od tri prediva posebno izrađena za postizanje ove kvalitete. Kvalitetnija vuna vašem tepihu daje bolju izdržljivost a dlaka ne ispada. Kao prirodan materijal vuna tepihu daje punoću koja sprječava ravnanje. Kvalitetnija vuna prirodno je otporna na plamen i ne prlja se zbog čega je održavanje vašeg tepiha jednostavnije.

Pitanja?

Ne ustručavajte se pitati nas!
Ostvarite 10% popusta

Prijavite se sada i ostvarite 10% popusta na svoju sljedeću narudžbu*, tjedne e-poruke s ekskluzivnim pristupom ponudama, najnovijim trendovima i novostima o proizvodima.

Za informacije o tome kako postupamo s vašim podacima, provjerite naša pravila privatnosti. Možete odjavi pretplatu bilo kada. *Popust se može iskoristiti za jednu kupnju tijekom 60 dana nakon prijave na Newsletter. Vrijedi za sve proizvode, uključujući i snižene artikle. Ne može se kombinirati s drugim kodovima za popust.