Tkani na tkalačkom razboju Izdržljiva vuna

Loribaf Loom Fine Delta Tepih - Siva
240x290 cm

919 
30%
1.312 
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 919 
(Trgovački porez uključen)
Samo 2 na zalihi

Brza isporuka: 3 - 5 radna dana

Besplatni povrati

Boje na tepihu mogu izgledati drugačije ovisno o kutu gledanja.

Loribaf Loom Fine Delta Tepih - Siva tepih iz Indija.

Ovi tepisi su proizvedeni u regiji Bhadohi u Indiji, a zbog jako kvalitetne vune jako su mekani i ugodni za hodanje. Tijekom proizvodnje koristi se drugačija vrsta tkalačkog stana zbog čega je rad brži od tradicionalnog načina rada, što znatno smanjuje cijenu tepiha. Ipak, novije metode ne omogućuju izradu naprednijih uzoraka tako da su dostupni samo u jednoj boji ili s jednostavnijim geometrijskim uzorcima. Povoljniji tepisi su idealni za dobro dizajnirane urede ili za moderno uređene domove.

Više o Indo tepisima pročitajte ovdje...

Izdržljiva vuna  Izdržljiva vuna

Vuna je prirodno tekstilno vlakno i jedan je od najtraženijih materijala za izradu tepiha. Vuneni tepisi vrlo su izdržljivi i savršeno otporni na svakodnevno trošenje i habanje. S prirodnim efektom odbijanja nečistoće, jednostavna je za održavanje. Otporna je i na vatru i obično zadržava svoj oblik tako da je flor uvijek podignut.

Care & Fair

Tvrtka CarpetVista ponosni je član industrijske inicijative industrije tepiha CARE & FAIR.

Pročitajte više

Standard 100 tvrtke Oeko-Tex ®

Ovaj je tepih certificiran prema STANDARDU 100 od strane OEKO-TEX®, globalno ujednačenog i neovisnog sustava ispitivanja i certificiranja tekstila. Certificiranje znači da gotov proizvod ne sadrži opasne kemikalije.

Pitanja?

Ne ustručavajte se pitati nas!
Ostvarite 10% popusta

Prijavite se sada i ostvarite 10% popusta na svoju sljedeću narudžbu*, tjedne e-poruke s ekskluzivnim pristupom ponudama, najnovijim trendovima i novostima o proizvodima.

Za informacije o tome kako postupamo s vašim podacima, provjerite naša pravila privatnosti. Možete odjavi pretplatu bilo kada. *Popust se može iskoristiti za jednu kupnju tijekom 60 dana nakon prijave na Newsletter. Vrijedi za sve proizvode, uključujući i snižene artikle. Ne može se kombinirati s drugim kodovima za popust.