Jedinstven Ručno uzlani Rukom predena vuna

Gabbeh Loribaft Tepih
169x243 cm

714 
20%
892 
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 714 
(Trgovački porez uključen)
Samo 1 na zalihi

Brza isporuka: 3 - 5 radna dana

Besplatni povrati

Boje na tepihu mogu izgledati drugačije ovisno o kutu gledanja.

Gabbeh Loribaft Tepih tepih iz Indija.

Ovi prekrasni tepisi satkani su u nomadskim plemenima Qashqai i Luri na području jugozapadnog Irana. Tepisi su poznati po svojim primitivnim i naivnim uzorcima, neki od kojih imaju modernije dizajne. Nomadi svoju inspiraciju dobivaju iz njihovog okoliša što omogućuje izradu jedinstvenih i uzbudljivih tepiha. Slični su Gabbeh tepisima, ali ovi su čvršće zapleteni s kraćim začupavljenim područjem.

Danas se proizvode u Indiji i Pakistanu, a inspirirani su Perzijskom raznolikošću i iste su visoke kvalitete. Vuna je često ručno predena, prirodno obojana i visoke je kvalitete što omogućuje izradu izdržljivijih tepiha. Navoji u Perzijskim tepisima često su vuneni, dok se pamuk često koristi u Indijskim i Pakistanskim tepisima. Tepisi ponekad sadrže svilene elemente. Loribaft je jedinstven i prekrasan tepih koji stvarno upada u oko u svakom domu.

Care & Fair

Tvrtka CarpetVista ponosni je član industrijske inicijative industrije tepiha CARE & FAIR.

Pročitajte više

Pitanja?

Ne ustručavajte se pitati nas!
Ostvarite 10% popusta

Prijavite se sada i ostvarite 10% popusta na svoju sljedeću narudžbu*, tjedne e-poruke s ekskluzivnim pristupom ponudama, najnovijim trendovima i novostima o proizvodima.

Za informacije o tome kako postupamo s vašim podacima, provjerite naša pravila privatnosti. Možete odjavi pretplatu bilo kada. *Popust se može iskoristiti za jednu kupnju tijekom 60 dana nakon prijave na Newsletter. Vrijedi za sve proizvode, uključujući i snižene artikle. Ne može se kombinirati s drugim kodovima za popust.