Jedinstven Ručno uzlani Izdržljiva vuna

Berber Moroccan - Mid Atlas Vintage
185x323 cm

2.225 
20%
2.781 
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 2.225 
(Trgovački porez uključen)
Samo 1 na zalihi

Brza isporuka: 3 - 5 radna dana

Besplatni povrati

Boje na tepihu mogu izgledati drugačije ovisno o kutu gledanja.

Specifikacije

Berber Moroccan - Mid Atlas Vintage tepih iz Maroko.

Marokanske Berber tepihe ručno tkaju nomadska plemena u planinama Atlas. Tepisi su poznati po svojim geometrijskim uzorcima i ručnom tkanju bez predloška. Osoba koja plete tepih interpretira događaje iz svog života kroz tepihe, što obično uključuje simbole sreće, ljubavi i prirode. Berberska plemena i dan-danas žive u planinama i tkalačka vještina prenosi se s majke na kćer. Materijal je najfinija ovčja vuna koja dobiva svoje jake boje od biljaka i bobica. Prirodne boje bijela, smeđa i crna su od ovaca koje se mogu naći u planinskim područjima. Marokanski tepisi koji dominiraju jesu Beni Ourain, živopisni Azilal te Boucherouite.

Izdržljiva vuna  Izdržljiva vuna

Vuna je prirodno tekstilno vlakno i jedan je od najtraženijih materijala za izradu tepiha. Vuneni tepisi vrlo su izdržljivi i savršeno otporni na svakodnevno trošenje i habanje. S prirodnim efektom odbijanja nečistoće, jednostavna je za održavanje. Otporna je i na vatru i obično zadržava svoj oblik tako da je flor uvijek podignut.

Pitanja?

Ne ustručavajte se pitati nas!
Ostvarite 10% popusta

Prijavite se sada i ostvarite 10% popusta na svoju sljedeću narudžbu*, tjedne e-poruke s ekskluzivnim pristupom ponudama, najnovijim trendovima i novostima o proizvodima.

Za informacije o tome kako postupamo s vašim podacima, provjerite naša pravila privatnosti. Možete odjavi pretplatu bilo kada. *Popust se može iskoristiti za jednu kupnju tijekom 60 dana nakon prijave na Newsletter. Vrijedi za sve proizvode, uključujući i snižene artikle. Ne može se kombinirati s drugim kodovima za popust.