Jedinstven Ručno uzlani Izdržljiva vuna

Arak Patine Tepih
212x320 cm

881 
40%
1.468 
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 881 
(Trgovački porez uključen)
Samo 1 na zalihi

Brza isporuka: 3 - 5 radna dana

Besplatni povrati

Boje na tepihu mogu izgledati drugačije ovisno o kutu gledanja.

Specifikacije

ID tepiha AXVZZZZQ311
Gustoća čvorova približno 160 000 čvorova po m²

Gustoću čvorova možete jednostavno izračunati tako da prebrojite čvorove 1 cm prema dolje i 1 cm na stranu i pomnožite ove brojeve. Zatim pomnožite ukupni broj sa 10 000 za broj čvorova po m².

Neki prodavači tepiha znaju pretjerivati po pitanju gustoće čvorova i da biste bili sigurni da uspoređujete slične tepihe kada je u pitanju cijena, zaista vrijedi provjeriti gustoću čvorova. Većina tepiha tvrtke CarpetVista ima fotografiju pozadine s ravnalom, što vam omogućuje da lako provjerite kvalitetu čvorova i izračunate njihovu točnu gustoću prije odabira vašeg tepiha.

Debljina ≈ 8 mm
Dob 20 - 50 godina starosti
Podrijetlo Perzija / Iran
Flor Vuna
Vuna je prirodno tekstilno vlakno i jedan je od najtraženijih materijala za izradu tepiha. Vuneni tepisi vrlo su izdržljivi i savršeno otporni na svakodnevno trošenje i habanje. S prirodnim efektom odbijanja nečistoće, jednostavna je za održavanje. Otporna je i na vatru i obično zadržava svoj oblik tako da je flor uvijek podignut.
Osnova pamuk
Proizvodnja Ručno uzlani
Usavršena tehnika tkanja specijaliziranih tkalaca koji vezuju čvorove i oblikuju redove flora rezanjem svakog čvora ili cijelog reda. Ručno pletenje dugo traje i dozvoljava ispreplitanje uzoraka.
Veličina 212x320
Ovaj je tepih ručno uzlan/tkan; moguće su razlike u obliku, debljini, uzorku i veličinama. To osobito vrijedi za nomadske i seoske tepihe.

Arak Patine Tepih tepih iz Perzija / Iran.

CarpetVista Patina serija je pažljivo odabranih tepiha. Ovi tepisi imaju određenu istrošenost koja ne umanjuje njihov dojam, već je dio njihovog prekrasnog prirodnog starenja. Ovim je tepisima zajedničko to što su stari barem 40 godina, a imaju onu eleganciju i harmoniju boje i uzorka. Mi ih odabiremo kako bismo očuvali veliko kulturno naslijeđe i omogućili novoj generaciji da ih otkrije.

Svi su Patina tepisi oprani, a zatim pažljivo pregledani u smislu mogućeg oštećenja koje bi moglo ugroziti trajnu održivost tepiha. Ako je flor nejednako istrošen ili ako je sloj vlakana oštećen, taj se dio pažljivo polira kako bi se dobila prekrasna glatka površina. Krajni rezultat najbolje je od oba svijeta, održivi tepih koji jasno daje veličanstveni osjećaj kojeg može odražavati samo stari tepih. Također dobivate prekrasni tepih koji ne samo da će s vremenom biti sve vrijedniji, nego će ga biti sve veći užitak imati.

Ovi su stariji orijentalni tepisi jedinstvena umjetnička djela koja zaslužuju biti sačuvana i koristiti se još generacijama.

Ovdje pročitajte više o restauraciji...

Ovaj tepih je satkan u Sarough regiji u zapadnim dijelovima centralne Perzije. Tepih je proizveden od nekoliko vrsta uzoraka i na središnjem dijelu često ima medaljon i istančani obrub sličan tepisima Kermanske i Keshanske regije. Jako izdržljiv tepih s visokom gustoćom čvora i sjajnom vunom.

Pogledajte filmski isječak o Sarough

Izdržljiva vuna  Izdržljiva vuna

Vuna je prirodno tekstilno vlakno i jedan je od najtraženijih materijala za izradu tepiha. Vuneni tepisi vrlo su izdržljivi i savršeno otporni na svakodnevno trošenje i habanje. S prirodnim efektom odbijanja nečistoće, jednostavna je za održavanje. Otporna je i na vatru i obično zadržava svoj oblik tako da je flor uvijek podignut.

Pitanja?

Ne ustručavajte se pitati nas!
Ostvarite 10% popusta

Prijavite se sada i ostvarite 10% popusta na svoju sljedeću narudžbu*, tjedne e-poruke s ekskluzivnim pristupom ponudama, najnovijim trendovima i novostima o proizvodima.

Za informacije o tome kako postupamo s vašim podacima, provjerite naša pravila privatnosti. Možete odjavi pretplatu bilo kada. *Popust se može iskoristiti za jednu kupnju tijekom 60 dana nakon prijave na Newsletter. Vrijedi za sve proizvode, uključujući i snižene artikle. Ne može se kombinirati s drugim kodovima za popust.